ŽENA GA RANILA DOK JOJ JE PROVALJIVAO U KUĆU: Muža joj vezali, a onda je ona uzela pištolj, razbojnik u teškom stanju...

Oni se terete da su u noći sa nedjelje na ponedjeljak upali u kuću Memića, gdje su Sakiba onesvijestili a potom i vezali. Hajrija Memić se suprostavila razbojnicima te je iz pištolja upucala Majetića

  • Hronika

  • 27. Jul. 2022  

  • 6

Amir Porčić, koji je uhapšen zbog pokušaja razbojništva nad Sakibom i Hajrijom Memić, u mjestu Stijena kod Cazina, branio se šutnjom prilikom ispitivanja u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, saznaje Oslobođenje od izvora bliskog istrazi.

On će danas biti predat u nadležnost Tužilaštva USK, gdje će u prisustvu advokata biti saslušan. O daljim mjerama će biti odlučeno naknadno.

Njegov pomagač, Nead Majetić koji je prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela, ranjen, i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

 

Oni se terete da su u noći sa nedjelje na ponedjeljak upali u kuću Memića, gdje su Sakiba onesvijestili a potom i vezali. Hajrija Memić se suprostavila razbojnicima te je iz pištolja upucala Majetića.

Kako saznajemo, policija traga za njihovim pomagačima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...