ZELENSKI I SUPRUGA POZIRALI ZA VOGUE, SAD IH KRITIKUJU: "Narod gine, a oni se fotkaju"

Nakon što su se pojavili u novom izdanju magazina Vogue brzo su postali meta kritika javnosti.

  • Show

  • 27. Jul. 2022  27. Jul. 2022

  • 0

Nakon što su se pojavili u novom izdanju magazina Vogue brzo su postali meta kritika javnosti.

Supruga ukrajinskog predsjednika našla se na naslovnoj stranici posljednjeg izdanja Voguea, a ona i njen suprug Volodimir Zelenskij pozirali su za nekoliko fotografija u časopisu.

U svom velikom intervjuu za Vogue par je govorio o sebi, svom braku, ali i ratu u Ukrajini.

Intervju i fotografije para Zelenskij iz Voguea izazvali su brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

"Sad je i maneken?", "Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografiraju", pisali su korisnici nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

Par se upoznao u srednjoj školi. Počeli su se zabavljati dok su studirali, a 2003. godine su osnovali produkcijsku kompaniju Kvartal 95. Snimali su satirični program "Večernji Kvartal" u kojem je on bio glavna zvijezda, a ona pisala scenarij.

Olena i Volodimir roditelji su dvoje djece Aleksandre i Kirila, a nakon što je počeo rat Volodimir se iz sigurnosnih razloga odvojio od svoje porodice.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...