PRVI PROBLEMI NA PELJEŠKOM MOSTU: Upozorenja na opasnost – „To nikako ne bi smjeli raditi…“

"Do 19 sati jučer Pelješkim mostom prevezlo se 11.922 vozila"  rekao je Slaviša Babić.

  • Ekonomija

  • 28. Jul. 2022  

  • 0

Ekipa Nove TV izvijestila je kako je protekao prvi prometni dan na Pelješkom mostu. U centru za nadzor prometa razgovarala je s voditeljem za promet Hrvatskih Cesta, Slavišom Babićem.

"Do 19 sati jučer Pelješkim mostom prevezlo se 11.922 vozila"  rekao je Slaviša Babić.

"Situacija je u redu i većih problema nema", rekao je Babić i priznao da je bilo manjih problema "zbog nesavjesnih sudionika u prometu, jer kretanje pješaka i biciklista nije predviđeno Pelješkim mostom" naglasio je.

No, kaže, može razumjeti veliki interes građana i želju za fotografiranjem "S ljudske strane možemo razumjeti, ali morate znati da je boravak na zaustavnoj traci nije dozvoljen".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...