NAKON KRITIKA O FOTOGRAFISANJU ZA “VOGUE”: Oglasila se Olena Zelenska – “Ovo je bila velika prilika” (FOTO)

"Milioni čitaju Vogue i direktno razgovarati s njima bila je moja dužnost", kazala je.

  • Žena

  • 28. Jul. 2022  

  • 0

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska oglasila se nakon što su ona i njezin suprug Volodimir Zelenski pozirali za Vogue, zbog čega su ih mnogi kritizirali na društvenim mrežama.

"Koristim svaku priliku da govorim o Ukrajini. Ovo je bila velika prilika. Milioni čitaju Vogue i direktno razgovarati s njima bila je moja dužnost. Inače nisam naviknuta na pažnju. Svi se borimo i to nam je posao. I ja moram raditi taj posao", ispričala je Olena u razgovoru za BBC.

Dodala je kako Ukrajinci nastoje normalno živjeti u dijelovima zemlje koji su slobodni od ruskih trupa.

"Čak i vojnici govore svojim prijateljima da odu na kafu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju. Mi smo ovdje prvi da vam damo taj mir. Kijev je miran grad, moramo nastaviti raditi čak i pod napadima projektila. Nema života bez razvoja, moramo nastaviti", dodala je.

Podsjećamo, Olena Zelenska našla se na naslovnoj stranici posljednjeg izdanja Voguea, a ona i njen suprug Volodimir Zelenski pozirali su za nekoliko fotografija u časopisu. U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...