JELENA TRIVIĆ O IZBORNIM KRAĐAMA U DOBOJU: "Tužilaštvo da sasluša Sanju Vulić i Borisa Jerinića"

"Prije dvije godine smo bili svjedoci nezapamćene krađe izborne volje građana, na lokalnim izborima u Doboju", napisala je Trivić.

  • Politika

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 0

"Pozivam Okružno javno tužilašto da sasluša Sanju Vulić i Borisa Jerinića", napisala je na Facebook profilu potpredsjednica PDP-a i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić.

"Prije dvije godine smo bili svjedoci nezapamćene krađe izborne volje građana, na lokalnim izborima u Doboju", napisala je Trivić.

"U međuvremenu je Okružno javno tužilaštvo u Doboju podiglo na desetine optužnica, kojima je obuhvaćeno 420 članova biračkih odbora. Radi se o licima koja su najvećim dijelom članovi SNSD-a i oni sigurno nisu sami došli na ideju da falsifikuju potpise 18.000 građana Doboja", napisala je Trivićeva i pozvala tužilaštvo da reaguje.

"Pozivam Okružno javno tužilaštvo u Doboju da sasluša Sanju Vulić i Borisa Jerinića na okolnost ko su nalogodavci pomenute krađe izborne volje građana", poručila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...