NEĆETE VJEROVATI ŠTO OVAJ RUS RADI SVOME TIJELU DA BI POKAZAO KOLIKO OBOŽAVA PUTINOV REŽIM: Snimka koja nije za osjetljive hit je na društvenim mrežama, sklapa oči, žerač se približava

Simbol Z postalo je prepoznatljiv simbol ruske invazije na Ukrajinu, a isprva je bio misteriozna vojna oznaka na ruskim vojnim vozilima.

  • Svijet

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 1

Društvenim mrežama kruži videosnimak jednog Rusa, kako se pretpostavlja, koji je poželio, u znak podrške Putinu i njegovu režimu, na svoja prsa žigosati simbol Z.

Na službenom Twitteru Nexta je podijelila videozapis muškarca bez majice koji dopušta žigosanje na prsima.

Simbol Z postalo je prepoznatljiv simbol ruske invazije na Ukrajinu, a isprva je bio misteriozna vojna oznaka na ruskim vojnim vozilima.

Na snimci se vidi muškarac bez majice koji je naslonjen na komad starog željeza dok se nalazi u prostoriji koja izgleda kao šupa puna smeća, piše Slobodna Dalmacija.

Ima zatvorene oči i drži prekrštene noge dok se žarač zagrijava. Ispred njega se nalazi osoba, koja se ne vidi na kameri, alI maše žaračem i zatim ga stavlja na lijevu stranu njegovih prsiju. Muškarac se počne trzati u trenutku kada žarač dotakne njegovu kožu nakon čega snimatelj spušta kameru prema drugom dijelu prostorije.

Nešto kasnije na snimci se ponovno vidi isti muškarac. Diže se na noge, počinje vikati na ruskom jeziku i slavodobitno podiže jednu ruku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...