VRUĆI AUGUST JE PRED NJIMA: Ove horoskopske znakove će pratiti nevjerovatna sreća u ovom mjesecu

Saznajte koji će horoskopski znakovi biti najsretniji u sljedećem periodu i kojima će ovaj mjesec donijeti nezaboravne uspomene!

  • Zabava

  • 01. Avg. 2022  

  • 0

Vrući august je pred nama, a zvijezde će se pobrinuti da nam ne nedostaje prilika za razonodu, zabavu, druženja, putovanja i ljubav.

Saznajte koji će horoskopski znakovi biti najsretniji u sljedećem periodu i kojima će ovaj mjesec donijeti nezaboravne uspomene!

Lavovi

Mjesec njihove vladavine donijet će im povoljne prilike na svim poljima života, a posebno će im sretna biti druga polovina augusta. Sve će oči biti uprte u njih, a ljudi će im prilaziti u potrazi za prijateljstvom i nečim više. Mnogi će se zaljubiti i započeti vezu, dok će parovi uspješno razbiti rutinu. I na profesionalnim planu izgledne su promjene, a otvaraju im se i nove prilike za zaradu.

Ovnovi

Ovnovi će se konačno uspjeti opustiti i zaboraviti na poteškoće. Shvatit će da se ne žele zamarati onim na što nemaju uticaja, a to će biti preduslov za postizanje psihičkog mira i zadovoljstva. Uživat će u izlascima, putovanjima i sportovima, a samci i u flertu. Drugi dio augusta mogao bi im donijeti značajan susret, a parovima dati priliku da rasplamsaju strasti.

Rakovi

Prva polovina mjeseca donosi im mogućnost da se zaljube i ostvare nezaboravni flert. Ako su na ljetovanju, sjajno će se zabavljati i steći mnoga nezaboravna iskustva i prijateljstva. Povratak u stvarnost nakon odmora neće im teško pasti jer će im ljetovanje napuniti baterije i potaknuti da se odvažnije bore za svoje ciljeve. Mnoge očekuje finansijski prosperitet ili prilika za promjenom posla.

(Index)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...