PO ISTEKU UGOVORA SA PSG-om: Španski mediji tvrde da se Messi vraća u Barcelonu

Lionel Messi vratit će se idućeg ljeta u Barcelonu po isteku ugovora s PSG-om, javlja Radio Catalunya.

  • Sport

  • 01. Avg. 2022  

  • 0

Lionel Messi vratit će se idućeg ljeta u Barcelonu po isteku ugovora s PSG-om, javlja Radio Catalunya.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta i trener Xavi Hernandez, dogovorili su povratak legendarnog Argentinca koji je slavu stekao igrajući upravo za klub s Camp Nou.

Messijev ugovor s PSG-om istječe idućeg ljeta pa bi kao slobodan igrač trebao stići u Barcelonu gdje bi isto tako završio karijeru.

Radio Catalunya javlja kako jedina stavka ostaje igračeva plaća, Barcelona je potrošila najviše novca ovog ljeta na tržištu igrača usprkos tome što su prije samo godinu dana gotovo bili na rubu bankrota. Isti izvor tvrdi kako će se klub odreći dodatnih 25 posto od prihoda za tv prava u idućem razdoblju kako bi financirao daljnje ambicije kluba.

Messi je za Barcelonu odigrao 778 utakmica, postigao je 672 pogotka u dvadeset godina provedenih u klubu.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...