ŠTA ĆE BITI S EDINOM DŽEKOM: Velika zvijezda Intera napustila Inter, karijeru nastavlja...

Ugovor s Interom je imao za još iduću sezonu, no uspjeli su doći do dogovora koji odgovara objema stranama.

  • Sport

  • 02. Avg. 2022  

  • 1

Nekada velika nogometna zvijezda, Alexis Sanchez, uspio je u svom naumu da raskine ugovor s milanskim Interom te karijeru nastavi negdje gdje bi mogao imati sigurno mjesto u udarnom sastavu.

33-godišnji Čileanac, koji je svojevremeno upisivao sjajne nastupe za Udinese, Barcelonu, Arsenal i Manchester United, prošle je sezone u dresu Intera upisao 27 ligaških nastupa, postigavši pet pogodaka uz tri asistencije, no samo sedam susreta započeo je od prve minute, a nije se naigrao niti u Ligi prvaka.

Ugovor s Interom Sanchez je imao za još iduću sezonu, no uspjeli su doći do dogovora koji odgovara objema stranama.

Talijani pišu da je Olympique Marseille trenutno najbliži angažmanu svojevremeno jednom od najboljih ofenzivca svijeta.

Također, talijanski mediji pišu i kako je bh. reprezentativac Edin Džeko višak u Interu, no još uvijek nema pomaka kada je riječ o njegovom odlasku iz Intera.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...