SALKIĆ REAGOVAO NA NEŠIĆEV PREDIZBORNI SPOT: "Na izbore uz "Marš na Drinu" i isukanom sabljom, zato se moramo prebrojavati"

Predsjednik DNS-a, kandidat je za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i nudi biračima Treći put, "put blagostanja". Spot iz Brčkog u kojem Nešić postrojava "Gardu" i ljubi sablju uz "Marš na Drinu" vrhunac je promotivne kampanje DNS-a. Reagirao je Ramiz Salkić, potpredsjednik RS-a.

  • Vijesti

  • 02. Avg. 2022  

  • 5

Nenad Nešić i Radislav Jovičić danima obilaze bh. entitet Republika Srpska.

Predsjednik DNS-a, kandidat je za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i nudi biračima Treći put, "put blagostanja". Spot iz Brčkog u kojem Nešić postrojava "Gardu" i ljubi sablju uz "Marš na Drinu" vrhunac je promotivne kampanje DNS-a.

Reagirao je Ramiz Salkić, potpredsjednik RS-a.

- Ovi što sa "Marš na Drinu" i isukanom sabljom u izbore kreću jasno nam poručuju šta nas čeka u budućnosti ako slabi, podijeljeni i neodlučni budemo! Logično bi bilo da Centralna izborna komisija zabrani ovakav spot, kazni stranku i njenog kandidata. Ostaje da vidimo hoće li tako i biti. Važno je da mi budemo svjesni dubine ove poruke koja se šalje nama Bošnjacima, ali i srpskom biračkom tijelu od kojih se očekuje da podrže "Marš na Drinu" i isukanu sablju. I onda se ljute i bune kada se patriote ove zemlje prebrojavaju. Upravo zbog ovakvih poruka cijeli život se trebamo i moramo prebrojavati i budni biti - poručio je Salkić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...