OPREZ, STIŽE NOVI TOPLINSKI UDAR: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Stabilno, sunčano i toplije očekuje se u našoj zemlji.

  • Vijesti

  • 03. Avg. 2022  

  • 0

U Bosni će jutro biti ugodno toplo, ponegdje i prilično svježe. Na području južne Hercegovine i dalje će biti prisutne tropske noći. Jutarnje temperature zraka između 16 i 24, a dnevne do 36°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini stabilno i toplije u odnosu na predhodne dane. U Bosni se u jutarnjim satima očekuje svježina. Jutarnja temperatura zraka do 24, a najviša dnevna do 37°C.

U petak pretežno vedro i sunčano. Uz povećanje dnevne temperature i u jutarnjim satima svježina će biti kraća i manje izražena. Maksimalne dnevne temperature do 38°C.

U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme. Najviša dnevna temperatura na jugu zemlje do 40°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...