OPASNE VUČIĆEVE BARBIKE: Jedna voli selfije, druga se proslavila zbog Erdogana i Putina, fatalna plavuša ima opasne prijatelje

Nekoliko mlađih zastupnica česte su mete medija zbog svog izgleda, odijevanja, ali i poteza. Nova zastupnica Vučićeve Srpske napredne stranke Staša Stojanović, strelovito je postala poznata zbog neobičnog ponašanja tijekom konstituirajuće sjednice zastupničkog tijela.

  • Regija

  • 03. Avg. 2022  03. Avg. 2022

  • 2

Narodna skupština Srbije svake godine bilježi sve veći broj zastupnica.

Čini se, politika ženama u Srbiji nije mrska. One izazivaju mnogo pažnje u medijima, a posebno kada odudaraju od uvriježenih stereotipa o političarkama i nekom, recimo to, konzervativnom dojmu koji su tradicionalno ostavljale.

Nekoliko mlađih zastupnica česte su mete medija zbog svog izgleda, odijevanja, ali i poteza. Nova zastupnica Vučićeve Srpske napredne stranke Staša Stojanović, strelovito je postala poznata zbog neobičnog ponašanja tokom konstituirajuće sjednice zastupničkog tijela.

Staša Stojanović: Voli selfije i Vučića, posjetila Jasenovac

Stojanović se tako pohvalila video selfijem koji je snimila na svom radnom mjestu. Na Instagramu je rekla kako će biti najbolja verzija sebe kao narodna zastupnica Srbije.

“Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti”, napisala je na Instagramu. No, nekima se njezino naslikavanje nije baš pretjerano svidjelo pa su je ‘oprali’ u komentarima.

Staša se zgrozila zato što cijela Srbija piše kako se ‘uslikala’.

“Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je slikanje zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci”, napisala je Staša na Twitteru.

Pregledom njezinog Instagram profila može se lako zaključiti da je Staša ljubiteljica lika i djela šefa svoje stranke, predsjednika Aleksandra Vučića, a u jednoj stvari već ga je i pretekla. Naime, objavila je jednu fotografiju na kojoj se vidi kako je posjetila Jasenovac.

Da je društvenim mrežama danas teško išta sakriti dokazuje i to da ju je jedan korisnik Twittera pitao kako to da se na Instagramu hvali da završava studij, a na službenoj listi SNS-a za parlamentarne izbore predstavila se već kao magistra. Još nema odgovora.

Draginja Vlk se proslavila selfijem s Erdoganom i majicom s Putinom

Draginja Vlk je mlada zastupnica o kojoj će se sigurno pričati. Također dolazi iz redova Vučićevih ‘naprednjaka’. Prije je bila zastupnica SNS-a u Skupštini grada Beograda, a proslavila se kada je njezin selfie završio na naslovnicama turskih novina.

Naime, jednom je dobila poziv turskog veleposlanstva da kao jedina predstavnica iz Srbije bude počasna gošća na međunarodnom forumu lokalnih i regionalnih lidera koji se održavao u Ankari. Prvog dana im se obratio turski predsjednik Erdogan, pozdravio se sa svim sudionicama foruma a ona mu se predstavila. U intervjuu za jedan srpski medij maltene tvrdi da je Erdogan bio presretan kada mu je rekla da dolazi iz Srbije i to iz stranke na čijem je čelu Vučić. Na kraju razgovora je predložila da se fotografiraju. na što je on pristao.

No, Erdogan nije jedini šef države koji je Draginju lansirao na naslovnice. Naime, prilikom primanja cjepiva Sputnik, došla je odjevena u majicu s likom ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Sandra Božić: Stopila se s jelkom, manje smiješno je što je kolegica Belivukovaca

Sandra Božić je možda i najpoznatija SNS plavuša. Na Instagramu ima više od 16 hiljada pratilaca. Privukla je pažnju svojom blagdanskom fotografijom i tako izazvala lavinu reakcija na internetu. Svojim smiješnim modnim izborom uspjela je nasmijati korisnike društvenih mreža. Mnogi su rekli, sjedinila se s božićnom jelkom.

Međutim, manje su duhovite optužbe da je Božić bila bliska kolegica uhapšenih Belivukovaca te da je svoju kćerku Tamaru preko stranačkih kombinacija zaposlila u Kulturnom centru Smedereva.

(Dnevno.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...