ODBJEGLA BRITANSKA PRINCEZA: Modne kombinacije Meghan Markle koje vam mogu poslužiti kao inspiracija (FOTO)

Meghan zna ponekad iznenaditi i nošenjem dizajna s pristupačnom cijenom.

  • Žena

  • 04. Avg. 2022  

  • 0

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle poznata je po svom uglađenom stilu. Vojvotkinja je, prije nego što je ušla u kraljevsku porodicu, bila ljubiteljica ležerne elegancije, no to je morala zatomiti prilikom kraljevskih oabveza.

Zvijezda serije "Suits", koja je očarala princa Harryja, s lakoćom je dosegla status modnog uzora s dvora koji je do tad uživala Kate Middleton te pokrenula trendove koje smo svi rado nosili.

Iako je ponekad nepredvidljiva te sklona eksperimentiranju i mijenjanju brendova, od Stelle McCartney i Gabriele Hearst, do glamura u Givenchyju i Emiliji Wickstead, Meghan zna ponekad iznenaditi i nošenjem dizajna s pristupačnom cijenom. Fotografije njezinih outfita poslužile su kao inspiracija ženama širom svijeta, Bardot izrezi vratili se na velika vrata, a cipele Aquazzura postale još poželjnije. Ona jednostavno pokreće nove modne trendove!

U nastavku pogledajte modne kombinacije Meghan Markle, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija!

  image

Glumica Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, u elegantnim bermudama.

 

Jedan od njenih omiljenih komada su kratke hlače, a nosila ih je tokom druženja s ikonom feminizma Glorijom Steinem. Meghan je mornarsko plave kratke hlače do koljena, koje potpisuje modna kuća Dior, spojila s bijelom košuljom te neutralnim detaljima - salonkama, torbicom i remenom boje konjaka. Kad je riječ o cipelama, Meghan je i dalje vjerna Manolu Blahniku, dok je njena torbica djelo poznatim damama omiljenog brenda Cult Gaia.

image

Meghan Markle i Prince Harry

 

Princ Harry je jednom prilikom učestvovao na polo turniru u Polo & Racquet Clubu u Santa Barbari, a za njega je navijala njegova elegantna supruga, odjevena u tačkastu bluzu i kratke hlače. Travnjakom je sigurno koračala u štiklama, a glavna zvijezda njenog outfita bio je šešir širokog oboda kojim je štitila lice.

image

Meghan Markle i Princ Harry

 

Vojvotkinja od Sussexa u bijelom Diorovom kaputu koji je isfurala kao haljinu, elegantnom šeširu i cipelama istog luksuznog brenda uz dodatak Maison Birks dijamantnih naušnica te Cartierove zlatne narukvice izgledala je kao utjelovljenje elegancije. Meghan je umjesto torbice u rukama nosila bijele rukavice koje je navukla tokom Platinastog jubileja u čast 70 godina vladavine kraljice Elizabete II, piše Gloria.hr. 

  image

Meghan vojvotkinja of Sussexa i Princ Harry

 

U plavoj haljini Victorije Beckham, glumica je jednostavno briljirala! Komade s potpisom dizajnerice Victorije Beckham voljeli bismo imati u svom ormaru, ali cijene se često ispriječe između nas i njezine odjeće. Prepoznatljivu po strogim krojevima te pencil suknjama i haljinama, estetiku britanske dizajnerice vole sve moderne i trendi žene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...