ŽELJANA ZOVKO IZ KNINA: „Oluja je stvorila i preduvjete za sklapanje Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma kojim je okončan rat u BiH…“

Susjedna Hrvatska danas obilježava godišnjicu vojno redarstvene akcije „Oluja“.

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2022  

  • 13

-S trajnom zahvalnošću i neizmjernim ponosom obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu VRO Oluja, poručila je HDZ-ova europarlamentarka Željana Zovko.

Slika

-5. kolovoza 1995. godine će zahvaljujući hrabrosti i žrtvi naših branitelja, mudrom vodstvu predsjednika Tuđmana i slozi hrvatskog naroda, trajno ostati zapisan kao dan konačne pobjede Republike Hrvatske u Domovinskom ratu i dan kad smo ostvarili višestoljetni san o slobodi.

Oluja `95 stvorila je i preduvjete za sklapanje Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma kojim je okončan rat u BiH. Svim braniteljima od srca izražavam zahvalnost i čestitam njihov dan, a sugrađanima u i svim Hrvatima diljem svijeta čestitam ovu veličanstvenu obljetnicu, poručila je Zovko iz Knina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...