UŽIVA U ČARIMA LJETA: Irina Shayk u kupaćem kostimu pokazala nevjerovatno oblikovano tijelo (FOTO)

Paparazzi su je snimili za vrijeme boravka na plaži.

  • Žena

  • 06. Avg. 2022  06. Avg. 2022

  • 0

Manekenka Irina Shayk uživa u čarima ljeta na popularnoj Ibizi.

Paparazzi su je snimili za vrijeme boravka na plaži. Odjevena u minimalistički, neonsko žuti bikini lijepa Irina nije mogla proći neprimjećeno.

36-godišnji Vogue supermodel porijeklom iz Rusije poznata je po svom zadivljujućem izgledu i zavidnoj figuri, a ovaj model kupaćeg kostima bez naramenica njezin atribute stavio je u prvi plan i u punom sjajnu na suncu pokazao tijelo koje je oblikovala u teretani.

Inače, manekenka je bila u vezi s Bradley Cooperom od 2015. pa do 2019. godine. U vezi su dobili i kćer Leu, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...