MOLILI SE DA BELMIN PREŽIVI ALI NIJE IZDRŽAO: Klanjana dženaza mladiću koji je stradao u Njemačkoj

Belmin se nalazio u kombiju sa još pet putnika, kada je vozač pod nerazjašnjenim okolnostima udario u zid bez kočenja, pa se isprevrtao.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2022  

  • 0

24-godišnjem Belminu Mušiću, Sjeničaninu, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, danas je klanjana dženaza u njegovom rodnom mjestu.

Podsjećamo, Belmin se nalazio u kombiju sa još pet putnika, kada je vozač pod nerazjašnjenim okolnostima udario u zid bez kočenja, pa se isprevrtao.

Nesretni Sjeničanin ostao je zaglavljen sa još jednim putnikom na zadnjem sjedištu “Mercedesa”, dok su drugi putnici i vozač uspjeli da se izvuku.

Vatrogasci su makazama isjekli lim i izvukli ih, a Belmin je helikopterom prebačen u bolnicu – kaže izvor:

Nažalost, poslije dva dana borbe, on je preminuo.

Benji, jak si, preguraćeš i ovo. Molite se za Belmina – bile su neke od poruka.

Od nesretnog mladića su se oprostili roditelji, braća, nana, djed i mnogobrojni rođaci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...