UPUĆENE OZBILJNE PRIJETNJE VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ I KONJEVIĆU: "Nećete se živi izvući kad krenu noćni vukovi"

Stanić je kratko napisao "Lijepa poruka iz Hrama od Noćnih vukova", tagujući Ministarstvo unutrašnjih poslova te ministra Filipa Adžića.

  • Regija

  • 06. Avg. 2022  06. Avg. 2022

  • 0

Šef Medijskog tima SDP-a Mirko Stanić objavio je na Twitteru fotografiju sa društvenih mreža, na kojoj su upućene ozbiljne prijetnje poslanici te stranke Draginji Vuksanović Stanković i ministru odbrane Rašku Konjeviću.

"Evo braće koja smiju, Draginji Rašku i ostalim ustašama glavu da razbiju. Nećete se živi izvuć kad krenu noćni vukovi", navodi se u zastrašujućoj prijetnji.

Stanić je kratko napisao "Lijepa poruka iz Hrama od Noćnih vukova", tagujući Ministarstvo unutrašnjih poslova te ministra Filipa Adžića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...