SLAVNA PJEVAČICA U NOVIM PROBLEMIMA: Britney Spears zbog golišavih fotografija proživljava pravu dramu...

O svemu se i Britney oglasila na Instagramu.

  • Show

  • 07. Avg. 2022  

  • 0

Kevin Federline, bivši suprug Britney Spears, rekao je kako bi volio da se njihovi sinovi Sean i Jayden pomire s ocem pop pjevačice. 

"Apsolutno bih želio da se Jamie vrati u živote naših dječaka. Pogotovo ako oni to žele", rekao je Kevin, javlja Daily Mail.

Podsjetimo, Jamie trenutno ima zabranu prilaska Seanu i Jaydenu, no Kevin ipak tvrdi kako "ne misli ništa loše" o svom bivšem svekru.

"Ljudi griješe. Žao mi je zbog njega", rekao je.

Federline je prije tri godine zatražio sudski nalog za zabranu pristupa nakon što je Jamie navodno fizički nasrnuo na Seana.

I Britney Spears je također optužila svog oca Jamieja za zlostavljanje. Prošle godine navela je kako ju je on poslao u ustanovu za mentalno zdravlje, što je bilo protiv njezine volje, te joj zabranio da ima još djece. Nakon parnice sudac je ukinuo Jamiejevo skrbništvo nad Britney koje je trajalo 13 godina, a ona se nedavno udala za Sama Asgharija.

No, obiteljska trakavica tu nije bila završena, jer Federline sada tvrdi da se njihovi sinovi ne žele viđati s pjevačicom.

"Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su je posljednji put vidjeli. Nisu željeli ići na njezino vjenčanje", rekao je on, dodajući i kako se djeca osjećaju nelagodno zbog toga što Britney na Instagramu objavljuje golišave fotografije. Federline smatra da je pjevačicu Jamiejevo skrbništvo "spašavalo".

O svemu se i Britney oglasila na Instagramu.

"Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje djece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da razloge pronalazi na mom Instagram profilu. Bilo je to puno prije Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da ih trebam dati njihovom tati...", napisala je Britney na svom Instagram storyju.

tportal

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...