ŠTA SE DOGODI U VEGASU, OSTAJE U...: Zbog suše pao vodostaj jezera kod Las Vegasa, a onda su počeli izranjati ljudski ostaci

Policija navodi da bi još ljudskih ostataka moglo biti pronađeno jer nivo vode jezera Mid i dalje opada.

  • Svijet

  • 07. Avg. 2022  

  • 0

U jezeru Mead istočno od Las Vegasa u američkoj saveznoj državi Nevada, čiji je vodostaj u padu zbog suše od maja, pronađeni su četvrti ljudski ostaci.

Kako prenosi CNN, suša je izazvala povlačenje vode u jezeru rijeke Colorado iz čuvene Hooverove brane.

Zvaničnici policije Las Vegasa su izjavili da su skeletni ostaci pronađeni kod plaže Swi patologa oblasti Clark pokušat će utvrditi vrijeme i način smrti osobe.

Početkom maja bure u kojima su bili ljudski ostaci pronađeno je nedaleko od luke Hemenway. Policija vjeruje da je ubijen muškarac, na glavi ima ranu od metka a da je tijelo vjerovatno bačeno sredinom sedamdesetih ili početkom osamdesetih godina prošlog vijeka.

Nakon manje od sedam dana, vlasti su pronašli ljudske ostatke u zalivu Kelvil. Ljudski ostaci, također su pronađeni 25. jula.

Policija navodi da bi još ljudskih ostataka moglo biti pronađeno jer nivo vode jezera Mid i dalje opada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...