DRUŠTVENE MREŽE GORE: Gorica Dodik brutalno izvrijeđala Branislava Borenovića, on joj odmah odgovorio…

Ne stišavaju se reakcije nakon izjava lidera PDP-a Branislava Borenovića za „Slobodnu Bosnu“.

  • Mini market

  • 08. Avg. 2022  08. Avg. 2022

  • 0

„Vječiti kompezacionaš, brabonjak koji nikada nije smio da izađe na crtu i direktno se kandiduje za poziciju predsjednika, pokušava da drži lekcije Dodiku. E moj ti rumeni ne ide to tako“, poručila je Borenoviću Gorica Dodik na društvenim mrežama.

Na odgovor Branislava Borenovića nije trebalo dugo čekati.

„Opet se uzrujavaš bespotrebno! Daj se opusti malo, ljeto je… Imaš pametnijeg posla, `ajde neki ručkić spremi, malo šoping, teretana, spa, plaža, kupanje, turizam, još malo taj aviončić iskoristi. Što se nerviraš?“, poručio je Borenović.

Podsjetimo, uvrede na račun  lidera PDP-a Branislava Borenović od strane Gorice Dodik stigle su nakon Borenovićevog razgovora za  „Slobodnu Bosnu“. Lider PDP-a je uzvratio na napade člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika rekavši kako je Dodikov režim u panici, te kako Dodik, baš kao i opozicija u RS-u ima podatke o trenutnom rejtingu stranaka mjesec dana uoči početka izborne kampanje.

Šta je sve Borenović kazao o Dodiku možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...