TRIK KOJI JE ODUŠEVIO VIZAŽISTICU: Jeste li i vi godinama pogrešno koristile micelarnu vodu?

Možda mislite da je skidanje šminke prilično samo po sebi razumljivo, ali pokazalo se da ste možda sve ove godine to možda pogrešno radile.

  • Žena

  • 08. Avg. 2022  08. Avg. 2022

  • 0

Pogrešno ste koristili sredstvo za skidanje šminke - evo što biste doista trebali učiniti s blazinicama i micelarnom vodom.

Možda mislite da je skidanje šminke prilično samo po sebi razumljivo, ali pokazalo se da ste možda sve ove godine to možda pogrešno radile.

Ljubiteljica ljepote podijelila je metodu korištenja micelarne vode i blazinica te time oduševila pratitelje. 

TikTok korisnica pokazala je kako vodu za čišćenje nanosi na blazinicu, a zatim nježno puše u nju s jedne strane, dok se druge stvaraju mjehurići i pjenasta konzistencija koja se potom lako može koristiti i prebrisati šminku po licu.

Trik je zadivio vizažisticu Meredith Duxbury koja je rekla da ga mora odmah isprobati.

"Pokušavam ovo upravo sada. Jesam li ja jedina koja nije znala za ovo, živim li ispod kamena", rekla je Meredith nakon što je isprobala savjet djevojke, piše 24sata.hr.

Bila je šokirana kada joj je uspjelo.

Radiosarajevo.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...