TOP U SVAKOM POGLEDU: Ana Ivanović pozirala u bikiniju, žene su poludjele za njim

“Budi ono što jesi”.

  • Show

  • 08. Avg. 2022  08. Avg. 2022

  • 2

Ana Ivanović uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa Bastian-om Schweinsteiger. Ljubav su krunisali brakom 2016. godine, a ponosni su roditelji Luke i Leona.

Oni su jedna skladna porodica, a na društvenim mrežama nerijetko dijele trenutke koje provode zajedno. Iako je Ana u četvrtoj deceniji, a pored toga je i majka dvoje djece, ona izgleda besprijekorno.

Dokaz za to je i fotografija koju je nedavno postavila na društvenim mrežama.

“Budi ono što jesi”, napisala je kratko u opisu slike.

Jednostavan, a efektan bikini u plavoj boji istakao je Aninu savršenu figuru. Manje alke na gornjem i donjem dijelu kupaćeg kostima dale su poseban pečat.

Komentari oduševljenih pratioca širom svijeta samo su se redali - “Prelijepa”, “Zgodna”, “Izgledaš 15 godina mlađe”.

(SB/Raport.ba) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...