SONJA KARADŽIĆ, SANJA VULIĆ, SRĐAN MAZALICA…: Ovo su kandidati iz Republike Srpske na kompenzacionim listama…

Kada je u pitanju SNSD, nosilac kompenzacione liste za Predstavnički dom PS BiH je Radovan Višković.

  • Politika

  • 09. Avg. 2022  

  • 2

Na kompenzacionim listama za Predstavnički dom PS BiH nalazi se SDS-ova Sonja Karadžić Jovičević, kandidatkinja je za narodnog poslanika u NSRS-u.

Njen stranački kolega, Miladin Stanić, Narodnu skupštinu zamijenio bi Predstavničkim domom PS BiH i nosilac je liste SDS-a, ali i on je na kompenzacionoj listi koja bi mu u slučaju poraza osigurala posao u Sarajevu.

Kada je u pitanju SNSD, nosilac kompenzacione liste za Predstavnički dom PS BiH je Radovan Višković, a iza njega slijede Sanja Vulić i Zoran Tegeltija.

Što se tiče kompenzacione liste SNSD-a za Narodnu skupštinu, prvo mjesto pripalo je Srđanu Mazalici. Iza njega je Mara Milošević-Granula, Radenko Bubić i Alen Šeranić.

Na komenzacionim listama PDP-a nalaze se Igor Crnadak i Branislav Borenović.

DNS je objelodanio svoja imena sa kompenzacionih listi. Prvi na kompenzacionoj listi za Narodnu skupštinu Dragan Brdar, a nosilac kompenzacione liste DNS-a za PS BiH je Aleksandar Glavaš.

Kada je u pitanju Ujedinjena Srpska, nosilac kompenzacione liste za PD PS BiH bi trebalo da bude Milan Petković, tvrde mediji. Petković je prvi i na zvaničnoj listi Ujedinjene Srpske za Parlament BiH u Izbornoj jedinici 1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...