USKA, PROZIRNA HALJINA MALO TOGA OSTAVLJA MAŠTI: Severina oduševila posljednjim modnim izdanjem na koncertu

Hrvatska pjevačica Severina po mnogima je jedna od najbolje odjevenih žena u regiji, a sve je oduševila svojim posljednjim modnim izdanjem.

  • Žena

  • 09. Avg. 2022  

  • 0

Hrvatska pjevačica Severina po mnogima je jedna od najbolje odjevenih žena u regiji, a sve je oduševila svojim posljednjim modnim izdanjem.

Pjevačica je nastupala u slovenskoj Velikoj Polani, a na koncertu se pojavila u uskoj, prozirnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti.

 Dozu seksipila dodatno su povećali i prorezi s obje strane haljine koji su istaknuli Severinine istrenirane noge.

"Goriš", "Prekrasna si", "Diva", "Jedna i neponovljiva", "Super si", "Najljepša", nizali su se komplimenti u komentarima.

 Severina za scenski nastup obično bira provokativnija izdanja, dok su njene svakodnevne odjevne kombinacije većinom udobnije i opuštenije. Pjevačica koja je u maju proslavila 50. rođendan izgleda sjajno, a više puta je istaknula kako je osim genetike, za njezin izgled zaslužna zdrava prehrana i trening. (Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...