NI NJEMU NIJE DOBRO: Pjevaljku iz komšiluka proganja zaljubljeni muškarac - "Nikada me se nećeš otarasiti"

Ona je primila poziv od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cijenu života biti njegova, te je ona unajmila obezbjeđenje.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2022  09. Avg. 2022

  • 0

Pjevačica Goga Sekulić se trenutno nalazi u Crnoj Gori gdje ima zakazane nastupe, a našla se u nezavidnoj situacijii kada je počeo da je uhodi zaljubljenji fan.

Kako prenosi Alo, ona je primila poziv od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cijenu života biti njegova, te je ona unajmila obezbjeđenje.

“Otkako je došla na more, nepoznati momak je svuda prati. Pojavljuje se na njenim nastupima, ali i na plažama na kojima odmara. Goga je mislila da je sve to slučajnost i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, mladić je uspio da dođe do njenog broja i počeo je da joj šalje poruke. Pisao joj je: „Zaljubljen sam u tebe, mnogo si zgodna“, „Nikada me se nećeš otarasiti, pratiću te i na kraj svijeta“, „Lutko, moja si i Božija“. Mnogo se uplašila! Iako joj nije prijetio, misli da je riječ o nekome ko psihički nije dobro”, otkriva za pomenuti medij izvor blizak Gogi.

(CdM) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...