GLAMUR SARAJEVSKOG CRVENOG TEPIHA: Tatjana Šojić u haljini koja podsjeća na zlatno doba Hollywooda (FOTO)

Zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' Tatjana Šojić (58) pojavila se u subotu na drugoj večeri 28. Sarajevo Film Festivala.

  • Žena

  • 15. Avg. 2022  15. Avg. 2022

  • 1

Zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Tatjana Šojić (58) pojavila se u subotu na drugoj večeri 28. Sarajevo Film Festivala.

Dašak čistog glamura sa potpisom Kaftan studija je na crveni tepih SFF-a donio upravo ono što crveni tepih i treba biti, prezentacija najboljeg sa etiketom Made in BIH.

Ledeno siva haljina, sa volumeniziranim svilenim  rukavima. Haljina podsjeća na zlatno doba Hollywood-a. Kombinacija je pažljivo osmišljena do najsitnijih detalja od strane Kaftanovog dizajnerskog dvojca.

alt

(Foto: Jasmin Agović)

Nakit stiliziran uz kreaciju je potpis također bh dizajnerskog dvojca Elird jewellery iz Sarajeva, navodi Gracija.ba.

Glumica Tatjana Šojić došla je na 28. Sarajevo Film Festival u društvu kolegice Jasne Đuričić.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...