„BITKA KOJA NAS ČEKA BIT ĆE TEŠKA…“: Pogledajte šta je član Predsjedništva BiH Željko Komšić obećao hiljadama okupljenih Bužimljana (VIDEO)

„Politike koje misle da ova zemlja treba nestati misle da je sad vrijeme da ostvare sve ono što ratom nisu ostvarili", kazao je Komšić.

  • Vijesti

  • 16. Avg. 2022  16. Avg. 2022

  • 30

Izet Nanić heroj je odbrane Bosne i Hercegovine, poruka je sa završnog skupa manifestacije ''Slobodarski dani viteškog grada Bužima 2022''.

Manifestaciji su prisustvovale brojne zvanice, među kojima i član Predsjedništva BiH Željko Komšić koji je poručio da se odaje počast legendi bosanskohercegovačkog otpora Izetu Naniću.

„Nema više nikakvih ustupaka dušmanima ove države“, kazao je Komšić pred hiljadama okupljenih Bužimljana.

-Imamo biti pravo ponosni na Peti korpus, na Izeta Nanića.

Vi to ne date i zato još jednom kapa do poda Bužimljani.

Mi smo jednu vrstu bitke dobili, pred nama je druga, politička bitka. Pametni i čestiti ljudi prave kompromise na svoju štetu. Znali smo da je Daytonski mirovni sporazum nepravedan mir, kazao je Komšić, te dodao:

„Politike koje misle da ova zemlja treba nestati misle da je sad vrijeme da ostvare sve ono što ratom nisu ostvarili. Naša je obaveza da kažemo njima i njihovim moćnim zaštitnicima - Dosta je više, i mi hoćemo da živimo po pravilima koja vrijede u njihovim zemljamama“, kazao je Komšić.

Pogledajte šta je sve Željko Komšić rekao u Bužimu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...