SLAVNI ROKER ŠOKIRAO SVIJET: Bivši suprug seks bombe Pamele Anderson objavio fotografiju bez odjeće (18 PLUS)

Tommy je 2019. godine oženio Brittany Furlan, američku komičarku i glumicu. 

  • Šareni svijet

  • 16. Avg. 2022  

  • 0

Poznati roker Tommy Lee šokirao je i iznenadio svoje milionske pratitelje na društvenim mrežama.

Iako je Lee poznat po burnom životu i da ne mari za seksualne vijesti koje su ga okruživale kroz život, Tommy je sad objavio golu fotografiju svog spolovila na svim društvenim mrežama.

Fotografije je s društvenih mreža uklonjena, ali poznato je da u bespućima interneta sve ostaje pa se fotografija još uvijek može pronaći na pojedinim stranicama.

Iako su mnogi pomislili da je fotografija golog pjevača u bazenu objavljena slučajno, objava se na društvenim mrežama zadržala skoro 24 sata, a pratitelji su komentare preplavili rečenicom: ''Oh my God.''

Nije dugo trebalo da Tommy postane i predmet sprdnje na društvenim mrežama, a Internet je preplavljen memeovima o reakcijama ljudi na fotografiju, ali i na veličinu njegova spolovila.

 Fotografija je još uvijek vidljiva na Tommyjevom Twitter profilu.

O pozamašnoj veličini Tommyjeva spolovila jedno su vrijeme i kružile šale internetom, a ova je situacija opisana i u seriji ''Pam and Tommy'' u kojemu je vjerno prikazan brak između seks-bombe devedesetih Pamele Anderson i Tommyja.

Intimna snimka ovo dvoje izašla je u javnost i preplavila tadašnje medije, a serija prikazuje njihov bračni odnos i utjecaj koji je snimka seksa ostavila na njih dvoje.

Pamela se udala za Tommyja 1995. godine nakon što su se poznavali manje od tjedan dana, a njihov prvi sin Brandon rođen je 1996. godine. Njihov drugi sin, Dylan Jagger Lee, rođen je 1997. godine, prije nego što su se slavni supružnici na kraju rastali 1998. godine.

Tommy je 2019. godine oženio Brittany Furlan, američku komičarku i glumicu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...