VESNA PEŠIĆ O NOVAKU ĐOKOVIĆU: "Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle“

„Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina?", pita se ona.

  • Regija

  • 16. Avg. 2022  16. Avg. 2022

  • 7

Novak Đoković pridržava se odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa. Zbog takvog stava svjesno propušta sijaset turnira, spreman i da se ne takmiči na predstojećem US openu. Od momenta kada je javnosti saopštio svoju odluku, ne prestaju komentari, uglavnom kritičke sadržine, a posljednja koja je iznijela svoje mišljenje, i to poprilično oštro, jeste političarka Vesna Pešić.

Nakon osvajanja Wimbledona, Đoković nije imao zvaničan meč; propustio je masters u Montrealu, a takođe nije dio mastersa u Sinsinatiju. Iako je, u međuvremenu, došlo do popuštanja mjera u Americi, srpski as još uvijek nije siguran da li će mu biti omogućeno da se pojavi na US openu, koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra, piše Danas.rs. 

„Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziš mozak mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle“, napisala je Vesna Pešić, poznata političarka, na svom Twitter profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...