TON - IDE, KAMERA - IDE, AKCIJA: Jennifer Lopez i Ben Afleck prave svadbeno slavlje, trajat će tri dana

Poznati holivuski par, glumac Ben Affleck i glumica i pjevačica Jennifer Lopez vjenčao se na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu prije mjesec dana.

  • Show

  • 16. Avg. 2022  16. Avg. 2022

  • 0

Sada su odlučili napraviti svadbeno slavlje koje bi, navodno, trebalo trajati tri dana.

Plan je da probna večera bude organizovana u petak, glavna ceremonija u subotu, dok će u nedjelju otići na piknik, prenosi “Daily Mail“.

Od kada je ova vijest isplivala, njihovi fanovi ne mogu dočekati da vide kako će izgledati svadba Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

Očekuje se da će JLo nositi haljinu koju potpisuje Ralph Lauren, koja je specijalno napravljena u Italiji.

Događaj je do detalja isplanirao Colin Cowie, koji je poznat po tome da je jedan od najboljih u tom poslu.

Njegov honorar se kreće od 25.000 do 25 miliona dolara, a on je u prošlosti producirao događaje za Oprah Winfrey, Michaela Jordana i mnoge druge, prenose strani mediji.

“TMZ” je prošlog mjeseca izvijestio da će se događaj održati na Affleckovom imanju u Georgiji, a cijeli događaj navodno će ispratiti magazin “Vogue”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...