„DRAGI MOJ VELA, DRAGA MOJA LANA…“: Posebna čestitka evropskoj prvakinji u plivanju stiže od legendarnog kapitena „Zmajeva“…

Rano jutros oglasio se i legendarni Sergej Barbarez.

  • Sport

  • 18. Avg. 2022  

  • 1

Ne prestaju stizati čestitke sa svih strana svijeta za najmlađu evropsku prvakinju u plivanju Lanu Pudar.

Rano jutros oglasio se i legendarni Sergej Barbarez.

„Ima toga nečega u tom Mostaru, kako god, neko, nešto, negdje, sebi.... Hvala ti moj Vela, hvala ti moja Lana… Sve znam, sve prošao, sve doživio, al` nikad EVROPSKI PRVAK bio nisam, i tu se ponosim vama“, poručio je legendarni kapiten „Zmajeva“ Sergej Barbarez.

Podsjetimo, bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je senzacionalno prvo mjesto i zlatnu medalju u utrci na 200 metara delfin na Evropskom seniorskom prvenstvu u Rimu.

Nakon što se dva dana ranije okitila bronzanom medaljom u utrci na 100 metara delfin, 16-godišnja Pudar je otplivala utrku života i napravila je pravo sportsko čudo.

Pudar je isplivala vrijeme 2:06.81 što je dovoljno za nevjerovatno prvo mjesto i najveći uspjeh karijere. Lana je nastupila u stazi broj dva i čuvala je prvo mjesto od starta utrke pa sve do samog kraja.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...