BAKIR IZETBEGOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Valja se ponovo boriti za ono za što smo se izborili, vidite šta rade Dodik, Čović, Vučić, Rusi…“ (VIDEO)

Spominjao je i svoga rahmetli oca Aliju Izetbegovića i njegove riječi.

  • Politika

  • 19. Avg. 2022  19. Avg. 2022

  • 23

Iako predizborna kampanja službeno još nije počela, političari u Bosni i Hercegovini odavno su na turnejama po bh. gradovima gdje u okviru raznih manifestacija koriste priliku za organizaciju stranačkih skupova. Ni lider SDA Bakir Izetbegović nije iznimka. Svjedoče tome snimci i sa posljednjeg skupa u nizu, koji je odžan u sarajevskoj Općini Novi Grad.

Govorio je Izetbegović o velikim uspjesima SDA, hvalio novopridošle članove stranke poput Faruka Kapidžića, najavio velike projekte, no posebno je zanimljiv bio jedan dio govora.

Izetbegović je kazao kako je najvažniji zadatak učvrstiti temelje zemlje. „Valja se ponovo boriti za sve ono za što smo se izborili“, kazao je izetbegović za govornicom, spominjući Dodika, Čovića, Rusiju, Hrvatsku…

Izetbegović je spominjao ubrzani snimak bosanske livade i borbu za opstanak. „Trebat će braniti državu, imovinu, identitet Bošnjaka…“, kazao je Izetbegović.

Spominjao je i svoga rahmetli oca Aliju Izetbegovića i njegove riječi.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...