ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI IZ SLOVENIJE: Pogledajte trenutak kada razorni vjetar čupa krov sa stambene zgrade (VIDEO)

Šteta je nastala i na još jednom objektu, gdje je odneseno krovište, saopćeno je iz PU Kranj.

  • Hronika

  • 19. Avg. 2022  

  • 0

Jako nevrijeme jučer je zahvatilo Sloveniju. Tamošnji mediji javljaju kako je u glavnom gradu Ljubljani vjetar puhao brzinom od 100 kilometara na sat, a više ljudi je lakše ozlijeđeno.

Na jednoj od stambenih zgrada u centru Kranja, u blizini glavnog autobusnog kolodvora, jak vjetar odnio je krov, javlja 24ur. Šteta je nastala i na još jednom objektu, gdje je odneseno krovište, saopćeno je iz PU Kranj.

  Slovenski N1 javlja da su vatrogasci izašli na 23 intervencije, a njihov zapovjednik Robert Okron rekao je kako su svi vatrogasci iz Ljubljane na terenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...