MARINKOVIĆ LEPIĆ PRISJETILA SE KAKO JE DODIKOVA SANJA VULIĆ PREBROJAVALA KRVNA ZRNCA U PARLAMENTU: "Znamo i mi, Srbi iz Federacije BiH, začepiti usta neznalicama i nacionalistima"

"Biti čovjek je najteže i mi smo taj put izabrali", rekla je Marinković Lepić

  • Politika

  • 20. Avg. 2022  

  • 0

Mirjana Marinković Lepić, zastupnica Naše stranke u državnom parlamentu, komentarisala je stavove Milana Tegeltije, aktuelnog savjetnika člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, po pitanju toga ko ima pravo da sa izjašnjava Srbinom.

Marinković Lepić se prisjetila jedne sjednice državnog parlamenta na kojoj je Sanja Vulić, SNSD-ova zastupnica, prebrojavala krvna zrnca.

Ona ističe kako je najteže biti čovjek, te poručuje da i Srbi iz Federacije BiH znaju začepiti usta neznalicama i nacionalistima.

"Prebrojavali su nas još neki iz SNSD i očito je da to ova stranka radi sistematski. Nije Milan Tegeltija sam. No, znamo i mi, Srbi iz Federacije, ovi što su samo dekor, začepiti usta neznalicama i nacionalistima. Biti čovjek je najteže i mi smo taj put izabrali", rekla je Marinković Lepić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...