VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI: Finska premijerka opet u provodu, sada sa ženom (VIDEO)

Video je snimljen na pretrpanom plesnom podijumu u noćnom klubu u kojem je Marin već snimljena kada je plesala sa poznatim finskim 38-godišnjim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

  • Evropa

  • 23. Avg. 2022  23. Avg. 2022

  • 3

U javnosti se pojavio novi video na kojem se vidi kako se premijerka Finske Sana Marin zabavlja, provokativno plešući s 33-godišnjom influenserkom Sabinom Sarkaom.

Video je snimljen na pretrpanom plesnom podijumu u noćnom klubu u kojem je Marin već snimljena kada je plesala sa poznatim finskim 38-godišnjim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Medijski pritisak doveo je do toga da je Olavi morao da demantuje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, piše Daily Mail.

Finska premijerka je na oba snimka isto odjevena u farmerke i crni top bez rukava, što sugeriše da su oba snimka nastala iste večeri.

Sarka, bivša misica koja je Finsku predstavljala na izboru za Miss svijeta 2012. godine, dosad se pojavila u brojnim rijalitijima, a prije samo nedjelju dana objavila je da se rastaje od supruga Osija Kivimakija. Par se vejnčao u Grčkoj 2019. godine, a prošle godine su najavili da će se odseliti iz Helsinkija u sto godina staru kolibu koju su nazivali "kućom svojih snova".

Podsjetimo, Marin se našla u epicentru medijskog skandala kada su u javnost isplivali snimci sa žurke na kojima se vidi kako pjeva i pleše sa prijateljima, ali i kolegama političarima, influenserima i radijskim i TV voditeljima.

Najmlađa premijerka u Evropi je nakon objavljivanja snimaka rekla da ne vidi ništa sporno u snimcima.

„Plesala sam, pjevala, slavila i radila legalne stvari. Ne znam da sam radila nešto nezakonito tako da ne vidim potrebu da policija interveniše. Provodila sam veče sa prijateljima. Pila sam malo, ne mnogo“, rekla je Marin.

Potom su se u javnosti pojavile i glasine da je Marin u trenutku nastajanja snimka bila pod djejstvom narkotika, nako čega se ona samoinicijativno testirala na drogu.

Uzorci uzeti 19. avgusta od premijerke Finske Sane Marin pokazuju da ona u svom organizmu nije imala drogu, saopštila je finska vlada.

Vlada je saopštila da je Marin sama platila test na drogu, a da će mediji više detalja o samom testiranju moći da dobiju od njenog kabineta. Saopšteno je i ime doktora koji je potpisao rezultate testiranja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...