"DOSTA JE BILO": Dževad Poturak okačio politiku o klin i napustio Radončićev SBB

– Nakon dugih i lijepih osam godina od prije 20-ak dana nisam član SBB-a. Bilo mi je zadovoljstvo raditi i živjeti sa tim divnim ljudima, kao i sa predsjednikom SBB-a Radončićem - napisao je Poturak.

  • Mini market

  • 25. Avg. 2022  

  • 0

Poznati bh. sportista i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Dževad Poturak objavio je na Facebooku da je napustio SBB i da se povlači iz politike.

– Nakon dugih i lijepih osam godina od prije 20-ak dana nisam član SBB-a. Bilo mi je zadovoljstvo raditi i živjeti sa tim divnim ljudima, kao i sa predsjednikom SBB-a Radončićem - napisao je Poturak i dodao:

- Moja borba za narod bila je čestita, poštena i odgovorna, što i dalje namjeravam raditi. Bit će više vremena za moju porodicu, neki biznis i naravno za sport, a ako se ponovo odlučim u neki politički angažman, to će biti nekada i negdje. Želim sreću svima koji su ostali u SBB-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...