PONOVO ISPRED MALIH EKRANA: Nikolina Pišek dobila posao na televiziji, evo i detalja (FOTO)

Ovo je samo dio iznenađenja koje za novu sezonu sprema tim UNA TV! Budite uz nas i dalje", stoji u objavi televizije na Facebooku.

  • Show

  • 26. Avg. 2022  

  • 0

Nikolina Pišek je novo lice Une TV, potvrđeno je danas iz te televizijske kuće.

"Dobro došla u UNA tim! Nikolina Pišek biće novo lice naše televizije. Poznata voditeljka ponovo će se naći ispred kamera, a emisiju koju će voditi obilovaće zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.

"Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dimaniku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas", naglasila je Nikolina.

Ovo je samo dio iznenađenja koje za novu sezonu sprema tim UNA TV! Budite uz nas i dalje", stoji u objavi televizije na Facebooku.

Dobro došla u UNA tim! Nikolina Pišek biće novo lice naše televizije. Poznata voditeljka ponovo će se naći ispred...

Objavljuje UNA televizijaPetak, 26. kolovoza 2022.

S druge strane, Index.hr podsjeća da su početkom avgusta u zagrebačkoj redakciji Une podijeljeni su otkazi.

Iz Une TV su priopćili kako, unatoč velikom rastu gledanosti u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni, njezinu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledateljima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...