DRAGAN ČOVIĆ POSJETIO ODŽAK I DAO JOŠ JEDNO PREDIZBORNO OBEĆANJE: "Rješenje problema oko državnog zemljišta nakon izbora"

Čović je također kazao kako je na sastanku napravljen presjek stanja u ovoj općini od lokalnih izbora do danas, te kako je upoznat s problemom gospodarenja državnim poljoprivrednim zemljištem u Odžaku.

  • Vijesti

  • 27. Avg. 2022  

  • 1

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović danas je u okviru dvodnevne posjete Posavskom kantonu boravio u Odžaku. Njegova posjeta Odžaku "bila je u funkciji razgovora s izbornim stožerom".

"Procjena stanja je da će HDZ BiH s partnerima uvjerljivo dobiti ove izbore, što bi značilo prije svega da možemo normalno napraviti vlast u ovoj županiji, ali isto tako da na adekvatan način predstavnici ove županije participiraju na entitetskoj i državnoj razini vlasti jer će rezultat određivati te zastupljenosti" ,izjavio je.

Čović je također kazao kako je na sastanku napravljen presjek stanja u ovoj općini od lokalnih izbora do danas, te kako je upoznat s problemom gospodarenja državnim poljoprivrednim zemljištem u Odžaku.

"Čim završe kampanja i izbori moramo posebnu pažnju posvetiti i trajno riješiti stari problem oko zemljišta u Odžaku, da ga više ne razvlačimo", izjavio je za medije.

Čović je dodao da problem oko poljoprivrednog zemljišta "ne može opterećivati kampanju na bilo koji drugi način".

Slični sastanci osim u Odžaku održat će se i u druge dvije općine u Posavskoj županiji, u Domaljevcu i Orašju. Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH večeras će sudjelovati u programu otvaranja Dana hrvatskog filma Ivo Gregurević u Orašju, a sutra će u toj općini sudjelovati na obilježavanju obljetnice utemeljenja takozvane "Hrvatske republike Herceg-Bosne".

Sredinom septembra najavljena je nova posjeta Posavini iz ove stranke, gdje će uz Čovića ovaj kanton posjetiti i kandidatkinja za Predsjedništvo BiH Borjana Krišto, ali i prijatelji iz Republike Hrvatske i oni koji podržavaju HDZ BiH i njihove partnere. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...