GLASAJTE ZA MOSTAR I BiH: Britanci organizirali takmičenje za najbolju zemlju za putovanje

Jedna od najznačajnijih agencija u Velikoj Britaniji Wanderlust organizuje online-takmičenje za najbolju zemlju, grad i regiju za posjetiti u Evropi i svijetu.

  • Kultura

  • 01. Sep. 2022  

  • 0

Jedna od najznačajnijih agencija u Velikoj Britaniji Wanderlust organizuje online-takmičenje za najbolju zemlju, grad i regiju za posjetiti u Evropi i svijetu.

Učestvovanje u takmičenju je potpuno besplatno i otvarano na globalnom nivou za turističke zajednice, turoperatore, vodiče i destinacije, influensere i uticajne osobe.

U takmičenju učestvuje i naša zemlja te za Bosnu i Hercegovinu možete glasati u dvije kategorije. Naša zemlja se našla na listi potencijalno najpoželjnija zemlja u Evropa. Također, možete glasati i za bh. grad Mostar koji se našao na lisi potencijalnih najpoželjnijih gradova u Evropi.

"Na kontinentu od 44 zemlje, svaka sa svojom ponosnom historijom i jedinstvenim šarmom, koja vam je omiljena", stoji u pitanju na koje možete odgovoriti na ovom linku te glasati za BiH i Mostar.

 Pobjednika odlučuje - neovisno vijeće stručnih sudija ili najozbiljniji, strastveni putnici odnosno čitatelji Wanderlust.

Kao najdugovječniji putnički časopis u Velikoj Britaniji, Wanderlust je bio na čelu održivog turizma u posljednjih 29 godina.

"Danas su naše vrijednosti važnije nego ikad. Nadamo se da ćemo kroz takmičenje pokazati našu zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji predstavljaju vrstu uzbudljivog, odgovornog putovanja. Postojimo da informišemo i inspirišemo putnike širom svijeta da krenu putem koji se manje putuje, tako što dijelimo autentične putopise, zadivljujuće fotografije i stručne savjete, u štampi i na društvenim mrežama", navedeno je.

Obiljezavajući 21. godišnjicu nagrade, Wanderlust Travel Awards ove godine predstavit će najbolje iz turizma. Ove godine, ceremonija će se prvi put održati u Londonu, u White Toweru u Londona.

 

Ukupno ce biti dodijeljeno 15 nagrada, a večer ce obilježiti gostovanje najboljih u turizmu i visokih zvanica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...