MUK U STUDIJU: U prijenosu uživo na RTS-u čulo se vrijeđanje Aleksandra Vučića u Pragu… (VIDEO)

Poznati košarkaški trener pogledao je u papire dok je režiser prijenosa odlučio da malo skrati javljanje srpskog plejmejkera.

  • Regija

  • 04. Sep. 2022  

  • 0

Vrijeđanje aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića postalo je dio navijačkog folklora u susjednoj Srbiji. No čini se kako se taj trend proširio i izvan granica te zemlje.

Jedan dio navijanja čuo se i tokom uključenja Ognjena Jaramaza za RTS nakon utakmice na Eurobasketu između Srbije i Češke.

Sve je bilo postavljeno da da izjavu, a onda se sa tribina začulo -"Vučiću, pe***u". Vlade Đurović, poznati košarkaški trener, pogledao je u papire dok je režiser prijenosa odlučio da malo skrati javljanje srpskog plejmejkera.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...