ŠTA SE DOGODILO U ŽEPČU: Dragan Čović glavna zvijezda HDZ-ovog skupa, Borjana Krišto se držala po strani (FOTO)

U Domu kulture u Žepču održana III. Programska konvencija Mladeži HDZ-a BiH pod sloganom "GENERACIJA ODLUČNOSTI".

  • Mini market

  • 04. Sep. 2022  

  • 4

Borjana Krišto: Kandidatkinja za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine: "Vi ste oslonac HDZ-a BiH i hrvatskog naroda i ponosno to mogu istaknuti s ovog mjesta"


U Domu kulture u Žepču održana III. Programska konvencija Mladeži HDZ-a BiH pod sloganom "GENERACIJA ODLUČNOSTI".

Uz predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića Konvenciji Mladeži nazočila je i Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a BiH za člana Predsjedništva BiH te izaslanstvo stranačkih dužnosnika, nositelja listi i kandidata svih razina u BiH.

Borjana Krišto obraćajući se Mladeži HDZ-a BiH istaknula je važnost tog događaja kazavši kako je upravo Program temelj rada i djelovanja HDZ-a BiH.

"Budite ozbiljni i odgovorni i uz ono što jeste, vaše znanje, vaša kadrovska osposobljenost,  vjerujem da će te vi u budućnosti biti oslonac HDZ-a BiH tako i hrvatskog naroda, s velikom ponosom na vas, vjerujem u našu snagu, vjerujem u naše zajedništvo, vjerujem u našu budućnost“, poručila je Borjana Krišto.

Zanimljivo je kako je na fotografijama lider HDZ-a BiH Dragan Čović bio glavna zvijezda u Žepču, dok se Borjana Krišto uglavnom držala po strani.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...