TRENER PSG-a OTKRIO ZBOG ČEGA JE NEYMAR NA KLUPI: „Postoji rizik od nemira u svlačionici ako ne prihvati odluku…“

Neymarov ugovor s PSG-om vrijedi do 2025. godine te ima opciju produženja na još jednu.

  • Sport

  • 04. Sep. 2022  

  • 0

Neymar je u prvih pet kola francuskog prvenstva zabio sedam i asistirao za šest golova. U šestom kolu, u pobjedi nad Nantesom 3:0, Brazilac je u igru ušao u 63. minuti umjesto Kyliana Mbappea, koji je također dao 7 golova.

"Uvijek postoji rizik od nemira u svlačionici ako igrač ne prihvati odluku. Već sam razgovarao s njim u petak. U Toulouseu je dobio nekoliko udaraca. Donio sam odluku i on ju je prihvatio", rekao je Galtier o Neymaru nakon jučerašnje utakmice s Nantesom.

PSG u utorak u 21 sat na domaćem terenu protiv Juventusa igra prvi susret grupe H Lige prvaka. Očekuje se da će Neymar već tada biti u početnih 11. Podsjetimo, Marca je objavila kako su Parižani brazilsku zvijezdu ponudili Manchester Cityju, no engleski prvak je to odbio. Neymarov ugovor s PSG-om vrijedi do 2025. godine te ima opciju produženja na još jednu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...