NERMIN OGREŠEVIĆ ODGOVORIO FUDI KASUMOVIĆU: "Ko o čemu, Fuad Kasumović o poštenju. Mi, definitivno, trebamo uvesti alkotest za sve zvaničnike"

"Eto, svi su kriminalci, samo je Fudo pošten", zaključio je.

  • Politika

  • 04. Sep. 2022  

  • 2

Predsjednik NES-a Nermin Ogrešević odgovorio je na teške optužbe gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića da je "NES kriminalna organizacija".

"Ko o čemu, Fuad Kasumović o poštenju. Degutantno je postalo slušati ovo Kasumovićevo zaplitanje jezikom, gledati mutne oči i pitati se pod kolikim je danas gasom. Mi, definitivno, trebamo uvesti alkotest za sve zvaničnike. Posebno kad se obraćaju javnosti, da znamo kad počnu pričati sve ove gluposti koje slušamo jesu li pijani ili trijezni i mahniti", izjavio je Ogrešević.
Dalje je kazao da se o Kasumovićevom poštenju "nadaleko priča".

"Eto, svi su kriminalci, samo je Fudo pošten", zaključio je.

Kao što smo već pisali, Fuad Kasumović i NES čine grupaciju stranaka koje podržavaju Denisa Bećirevića (SDP) za člana Predsjedništva BiH, a nakon ovakvih optužbi pitanje je kako će reagovati ostali akteri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...