SJAJNA ATMOSFERA: FIBA oduševljena ponašanjem navijača BiH i Slovenije, dvoranom odjekuje "ko ne skače mrzi Bosnu"

Ipak, smisao svega jeste vrlo korektan odnos dvije navijačke skupine,

  • Sport

  • 04. Sep. 2022  

  • 0

Najvatreniji navijači košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine i Slovenije nalaze se jedni pored drugih na tribnama Lanxess Arene u Kelnu, a sve protiče bez ikakvih problema i incidenata i to je posebno oduševilo PR službu FIBA-e koja je objavila taj trenutak, piše Klix.ba.

Uoči utakmice snimljen je trenutak kada naši navijači pjevaju našu poznatu pjesmu "ko ne skače mrzi Bosnu", dok u isto vrijeme Slovenci pjevaju "ko ne skače nije Slovenac", a kako je to bilo u istom ritmu, učinilo se kao da Slovenci pjevaju zajedno s našim navijačima.

Ipak, smisao svega jeste vrlo korektan odnos dvije navijačke skupine, a na kraju svega treba reći da su naši navijači znatno bučniji u dvorani i da pružaju veliku podršku igračima na terenu.

Inače, Slovenija je u prva dva meča upisala dvije pobjede, dok je naš tim ostvario jednu pobjedu i poraz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...