KAPITEN HALILOVIĆ SE POPEO MEĐU NAVIJAČE I UPITAO: "Ko su prvaci svijeta da i njih dobijemo?"

"Učimo da treću četvrtinu treba uči jako kao na početku. Skinuli smo skalp viceprvacima Olimpijade i prvacima Evrope. Ko su svjetski prvaci, mogli bi i njih dobiti?", rekao je Halilović.

  • Sport

  • 04. Sep. 2022  04. Sep. 2022

  • 0

Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine ponosni su nakon velike pobjede nad evropskim prvakom Slovenijom u trećem kolu Eurobasketa.

"Mi smo pokazali sa svima da možemo igrat i Slovenija je nama danas kako bi rekao samo naišla, znači u ovom našem ritmu pobjeda nekih i to je to. ja sam jako uzbuđen, ovo je velika stvar. Ne bi stvarno govorio o svojoj igri", rekao je Adin Vrabac.

"Mislim da smo cijelo vrijeme bili u kontroli, cijelo vrijeme smo bili tu u priključku, nismo im dali da se odvoje. Nismo imali velike padove kao protiv Njemačke", rekao je kapiten reprezentacije Miralem Halilović.

Dodao je da uče iz grešaka svaku utakmicu.

"Učimo da treću četvrtinu treba uči jako kao na početku. Skinuli smo skalp viceprvacima Olimpijade i prvacima Evrope. Ko su svjetski prvaci, mogli bi i njih dobiti?", rekao je Halilović.

istakao je da u narednim utakmicama moraju igrati još bolje i da reprezentacija BiH ima veliki potencijal.

"Može to još bolje, vjerovali ili ne, iako smo dobili Sloveniju koja je među najboljim ekipama vjerujte mi da još može bolje. rrekao sam davno da možemo biti 'dark horse' ove grupe. Mislim da nas sad svi moraju respektirati, moraju kad izađu s nama na teren dobro se pomučiti da nas dobiju.

Halilović se nakon toga popeo među BH Fanaticose na tribine i sa posebnim šalom naše reprezentacije poveo navijanje. Sjajne scene za kraj spektakla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...