JELENA TRIVIĆ U DELIRIJUMU: "Hvala ovim ljudima, zajedno idemo u pobjedu" (FOTO + VIDEO)

Sa Jelenom u Lijevču polju bili su i lider PDP Branislav Borenović i generalni sekretar Mira Pekić.

  • Politika

  • 04. Sep. 2022  05. Sep. 2022

  • 8

"Šta da kažem nego jedno veliko hvala svim ovim ljudima i da mi je uvijek zadovoljstvo doći ovdje jer je iz ovih sela u Lijevču polju rodom i moja majko...", rekla je Jelena Trivić, profesorica Ekonomskog fakulteta u Banjaluci i kandidatkinja za predsjednicu. RS, prenosi RTV BN.

Veličanstven doček, kako kažu. budućoj predsjednici RS, Jeleni Trivić večeras je ponovo priređena u Lijevču polju, tačnije u Donjim Karajzovcima kod Gradiške.

Ovo je još jedna potvrda da je Jelena Trivić pobrala sve simpatije naroda, jer je u prethodnom periodu pokazala da je pravi narodni tribun i da je u Narodnoj skupštini zastupala interese naroda.

„Šta da kažem nego jedno veliko hvala svim ovim ljudima i da mi je uvijek zadovoljstvo doći ovdje jer je iz ovih sela u Lijevču polju rodom i mojom majkom, pa pored Kotor Varoši odakle je moj otac posebno uspomene nosim iz sela Donji Karajazovac i Krajišnik, jer sam ovdje provela najljepše dane svog djetinjstva“, kazala je Jelena Trivić.

Ona je dala obećanje da će ovo biti pobjeda naroda nad korupcijom i borbom da se u RS uspotavi pravna država i formira Vlada koja će se baviti interesima naroda.

Sa Jelenom u Lijevču polju bili su i lider PDP-a Branislav Borenović i generalni sekretar Mira Pekić.

“Pobijediće Jelena Milorada Baju Dodika na ovim izborima”, kazao je Borenović, što je naišlo na veliko odobravanje prisutnih mještana Donjih Karajazovaca:

Više u videu koji slijedi:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...