KRAJ PRIČE U BARCELONI: Miralem Pjanić spakovao kofere, danas potpis ugovora s novim klubom…

Stižu nove vijesti vezane za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 06. Sep. 2022  06. Sep. 2022

  • 0

„Slobodna Bosna“ jučer je izvijestila kako je izgledno da će Miralem Pjanić napustiti redove Barcelone, a sada stižu nove informacije iz Španije.

Naime, Xavi je odlučio zadržati Miralema Pjanića u Barceloni jer je BiH veznjak u ljetnim pripremama igrao na visokom nivou. Ipak, Pjanić i dalje ne dobiva priliku u prvoj ekipi u novoj sezoni pa je upitno hoće li ostati u klubu.

Iskusnog veznjaka želi Sharjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a klubovi su se, navodno, oko svega već dogovorili. Pjaniću je ponuđen ugovor na tri godine i sada on odlučuje o tome gdje će igrati ove sezone. Prijelazni rok u Emiratima je i dalje otvoren, pa Pjanić ima priliku otići u klub u kojem će standardnije igrati.

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano donosi nove vijesti vezane za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Miralem Pjanić bi mogao odletjeti u Emirate već danas kako bi razgovarali o detaljima trogodišnjeg ugovora i zatim sve i potpisali, nakon čega bi Miralem Pjanić postao novi igrač Sharjah FC.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...