POTVRĐENO ZA "SB": Vozač u Sarajevu izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stub

Nesreća se dogodila u 8.40 sati kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalni stub pored ceste.

  • Hronika

  • 06. Sep. 2022  

  • 0

Vozač automobila Hyundai zadobio je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u blizini Kampusa Univerziteta u Sarajevu, u naselju Pofalići, potvrđeno je za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarsva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nesreća se dogodila u 8.40 sati kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalni stub pored ceste.

Prevezen je na ukazivanje ljekarske pomoći na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripadnici MUP-a KS.

     
  
  
    

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...