KONTROVERZNI DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ NAPAO NIKOLU KOJU: "Zašto i dalje živite u Srbiji?"

Pomenuti citat koji je prenio Danas, Nestorović je prokomentarisao, upitavši Koju: Zašto i dalje živite u Srbiji? Nakon ovoga, uslijedila je lavina komentara, a u prepisku sa Nestorovićem uključio se i akademik Dušan Teodorović.

  • Regija

  • 07. Sep. 2022  07. Sep. 2022

  • 2

Kontroverzni ljekar Branimir Nestorović besramno je napao slavnog glumca Nikolu Koju zbog njegove izjave da je "časnije biiti građanin drugog reda u stranoj zemlji, nego trećeg u svojoj".

Pomenuti citat koji je prenio Danas, Nestorović je prokomentarisao, upitavši Koju: Zašto i dalje živite u Srbiji?

Nakon ovoga, uslijedila je lavina komentara, a u prepisku sa Nestorovićem uključio se i akademik Dušan Teodorović.

"Bori se protiv kvazinaučnika sa profesorskom titulom koji opsenjuju prostotu“, napisao je Teodorović.

U svom stilu, Nestorović je odgovorio, rekaviši Teodorović da su ga zbog nediscipline izbacili sa fakulteta.

"Vi ste izbačeni sa fakulteta zbog nediscipline pre 20-ak godina, a o mom radu govori stotine hiljada zdrave dece i milioni i zadovoljnih i srećnih rodtelja", napisao je Nestorović

Nestorovićev napad na Koju "na nož" su dočekali i ostali korisnici Twittera, koji su podsjetili da je ovaj ljekar u jeku pandemije pozivao žene "u šoping u Italiju", nazivajući koronu "najsmiješnijim virusom u istoriji".

"Da smo pravna država, bili biste odavno u zatvoru. Koliko krvi imate na rukama zbog Covida ni sami ne znate. Svi će vas pamtiti kao ogromnu štetočinu i zlikovca", glasio je jedan od komentara.

Bilo je i korisnika koji su pisali da je Nestorović "crtani film".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...