PREDIZBORNA OBEĆANJA SNSD-a: Željka Cvijanović obećala da će vrtić u Prijedoru biti gotov, a tek sada polaže kamen temeljac (VIDEO)

Zanimljivo je da je Željka Cvijanović još u martu prošle godine najavila izgradnju vrtića, ali i njegov završetak u ovoj godini.

  • Politika

  • 11. Sep. 2022  

  • 0

Mladi prijedorski aktivista Predrag Kukolj podsjetio je predsjednicu RS na neispunjeno obećanje da će vrtić biti završen ove godine, našta mu je ona lakonski odgovorila: "Bolje ikad, nego nikad!"

U subotu, 10. septembra, u Prijedoru je održan predizborni skup SNSD-a, a predsjednica RS Željka Cvijanović, koja je i potpredsjednik SNSD i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH, prije stranačkog skupa položila je kamen-temeljac za izgradnju gradskog vrtića, piše BN televizija.

Polaganje kamena-temeljca očito je organizovano u dogovoru sa prijedorskom gradskom upravom, da bi se opravdao dolazak predsjednice službenom limuzinom sa policijskom pratnjom.

Zanimljivo je da je Željka Cvijanović još u martu prošle godine najavila izgradnju vrtića, ali i njegov završetak u ovoj godini.

"To je projekat koji ćemo započeti ove godine, a završiti i realizovati tokom sljedeće godine, obećala je Cvijanović 30. marta 2021.

Ipak, od tog obećanja ostvareno je samo polaganje temeljca i to u predizbornoj kampanjii pred kraj građevinske sezone.

Mladi prijedorski aktivista Predrag Kukolj podsjetio je predsjednicu Republike Srpske na neispunjeno obećanje da će vrtić biti završen ove godine, našta mu je ona lakonski odgovorila: Bolje ikad, nego nikad!

Inače, Prijedor muku muči sa nedostatkom prostora za smještaj djece predškolskog uzrasta, pa je tako ove godine više od 200 mališana ostalo bez smještaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...